Til forsiden
Sitemap English website
 
  
  
 
  » Bliv frivillig  » Frivillig i lokalområdet    Print
 
 

Red Barnets lokalforeninger

Som frivillig i en af Red Barnets lokalforeninger hjælper du børn i hele verden og er med til at sikre alle børns ret til et godt børneliv.

Red Barnets lokalforeninger findes i stort set hele landet. Lokalforeningerne består af frivillige, der har organiseret sig for at arbejde for en forbedring af børnenes rettigheder og vilkår. Lokalforeningerne er grundlaget i Red Barnets demokratiske struktur og repræsenterer Red Barnet i lokalområdet.

Lokalforeningerne skaber synlighed og yder en stor aktiv indsats. Lokalforeningerne arbejder med en bred vifte af aktiviteter indenfor:

• Information og fortalervirksomhed (for eksempel temaaftener, foredrag, døråbnere for Red Barnets nationale programmer som Venskabsfamilier, Fri for Mobberi og Sikker Chat)

• Fundraising (for eksempel landsindsamling, loppemarked og genbrugsbutikker)

• Sociale aktiviteter for udsatte børn og familier i lokalområdet (for eksempel madklubber, oplevelsesklubber og naturudflugter)

Der foregår et hav af spændende aktiviteter rundt om i landet, og der er mange muligheder for, at du kan engagere dig til gavn for børn i Danmark og i resten af verden.

Når du er medlem af en lokalforening, får du kendskab til Red Barnets arbejde og du kan deltage i Red Barnets årlige landsmøde, hvor du møder frivillige fra hele landet, udveksler erfaringer og får nye idéer og ny viden.

Kunne du tænke dig at blive frivillig i en Red Barnet lokalforening kan du kontakte den lokale formand. Find din lokalforening her. 

Er der ikke nogen forening i dit lokalområde, er du velkommen til at kontakte Red Barnet på: redbarnet@redbarnet.dk - Tlf.: 35 36 55 55.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som frivillig i Red Barnet.

 
Støt Red Barnet
Det nytter at støtte. Du kan støtte med både penge og tid, som privat og som virksomhed.
Tilmeld nyhedsbrev
Følg Red Barnets arbejde i Danmark og resten af verden.              

Red Barnet Ungdom Red Barnet     Rosenørns Allé 12     1634 København V
Tlf. 3536 5555     Fax 3539 1119      ;redbarnet@redbarnet.dk     
Bank: reg. 5016 kontonr. 109266-8     CVR: 6340 7216
Red Barnet alliance
Red Barnet shop
Krig og katastrofer
Danmark og Grønland
Sexmisbrug og trafficking
Sundhed og hiv og aids
Børnearbejde
Børn og skoler