Til forsiden
Sitemap English website
 
  
  
 
  » Bliv frivillig  » Frivilligpolitik og -strategi    Print
 

Red Barnets frivilligpolitik og -strategi

Frivilligpolitik
Red Barnet har i de seneste år oplevet, at der er blevet sat større fokus på den frivillige indsats, og frivillige løser flere og flere forskellige opgaver i organisationen.

Frivillige i Red Barnet tilfører nye kompetencer til organisationen, skaber mulighed for at iværksætte nye aktiviteter og styrker den folkelige opbakning om Red Barnets arbejde.

Red Barnets frivilligpolitik har til hensigt at skabe et fælles fundament for alle frivillige i Red Barnet og definere et ensartet niveau, der kan være med til at sikre en fortsat kvalitet i det frivillige arbejde.

Læs hele Red Barnets frivilligpolitik.

Frivilligstrategi
Red Barnet har i de seneste år oplevet, at der er blevet sat større fokus på den frivillige indsats og frivillige løser flere og flere forskellige opgaver i organisationen.

Den frivillige indsats bygger på en gensidighed, hvor den enkelte frivillige bidrager med, udvikler og udnytter sine kompetencer og oplever at gøre en forskel. Red Barnet får tilført nye kompetencer og ressourcer, skabt mulighed for at iværksætte nye aktiviteter og styrket den folkelige opbakning om organisationens arbejde til gavn for børnene.   

Den frivillige indsats tilrettelægges med udgangspunkt i Red Barnets værdigrundlag og vedtæg-ter, og Red Barnets frivillige udfører en bred vifte af opgaver. Man kan blandt andet være frivillig i en lokalforening og i en genbrugsbutik, frivillig på en lejr og på dagudflugter, frivillig venskabsfamilie eller være frivillig i forbindelse med landsindsamlingen.

Læs hele Red Barnets frivilligstrategi 2010-2015

 

 
Støt Red Barnet
Det nytter at støtte. Du kan støtte med både penge og tid, som privat og som virksomhed.
Tilmeld nyhedsbrev
Følg Red Barnets arbejde i Danmark og resten af verden.              

Red Barnet Ungdom Red Barnet     Rosenørns Allé 12     1634 København V
Tlf. 3536 5555     Fax 3539 1119      ;redbarnet@redbarnet.dk     
Bank: reg. 5016 kontonr. 109266-8     CVR: 6340 7216
Red Barnet alliance
Red Barnet shop
Krig og katastrofer
Danmark og Grønland
Sexmisbrug og trafficking
Sundhed og hiv og aids
Børnearbejde
Børn og skoler