Til forsiden
Sitemap English website
 
  
  
 
  » Støt Red Barnet  » Arv & testamente    Print
 

Skal Red Barnet arve dig?


Download folder om arv og testamente

Alle børn har ret til at leve – og mere end det. Børn har også ret til omsorg, leg, uddannelse og til at kunne sove trygt om natten. Når du støtter Red Barnet, sikrer du børns ret til at være børn – i Danmark og resten af verden. Du kan blandt andet støtte Red Barnet ved at testamentere hele eller dele af din arv til os.
Læs mere om mulighederne for at lade Red Barnet arve dig i folderen ’Giv livet videre’, som du kan downloade ved at klikke på billedet til højre. Du kan også bestille folderen og få den tilsendt med posten her.

Din gave rækker langt
Red Barnet er fritaget for at betale boafgift, så hvis du vælger at betænke os i dit testamente, vil hele din gave komme børnene til gode.
Red Barnets arbejde bygger i høj grad på frivillige kræfter, og i det internationale arbejde baserer vi indsatsen på lokale ressourcer. Det betyder, at vi kan holde udgifterne nede på et minimum.

Rådgivning om arv
Red Barnet har indgået et samarbejde med advokatfirmaet Bech-Bruun, der yder gratis og uforpligtende rådgivning, hvis du overvejer at efterlade Red Barnet en del af din arv. Bech-Bruun kan også hjælpe dig med at oprette det nødvendige testamente og tilpasse det efter dine behov og ønsker. Du kan kontakte Sys Rovsing, som er advokat i Bech-Bruun, på tlf.: 72 27 00 00.
 

 
Støt Red Barnet
Det nytter at støtte. Du kan støtte med både penge og tid, som privat og som virksomhed.
Tilmeld nyhedsbrev
Følg Red Barnets arbejde i Danmark og resten af verden.              

Red Barnet Ungdom Red Barnet     Rosenørns Allé 12     1634 København V
Tlf. 3536 5555     Fax 3539 1119      ;redbarnet@redbarnet.dk     
Bank: reg. 5016 kontonr. 109266-8     CVR: 6340 7216
Red Barnet alliance
Red Barnet shop
Krig og katastrofer
Danmark og Grønland
Sexmisbrug og trafficking
Sundhed og hiv og aids
Børnearbejde
Børn og skoler